Передача показників газового лічильника Черкасигаз

УВАГА АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В М. ЧЕРКАСИ, ВУЛ. БЛАГОВІСНА 375, 377

Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

13.09.2021 р. у зв’язку з аварійною ситуацією, що сталася на підземному газопроводі-вводі та з метою недопущення аварійних ситуацій і нещасних випадків і у відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання працівниками АТ «Черкасигаз» було припинено розподіл природного газу до житлових будинків по вул. Благовісна 375, 377 в м. Черкаси.

Відновлення газопостачання природного газу буде виконано після проведення ремонтних робіт та після:

- підписання Акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання між власниками житлових будинків і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Прохання до мешканців будинків перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами. Після проведення ремонтних робіт, надати доступ до газових приладів для безпечного відновлення газопостачання.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «Черкасигаз» по вул. М.Залізняка,142 2-х поверхова адмінбудівля, м. Черкаси, або за телефоном 71-17-85, 71-67-79, 71-17-52

 

Адміністрація АТ «Черкасигаз»

 

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader