Передача показників газового лічильника Черкасигаз

До уваги споживачів природного газу!

До уваги споживачів природного газу !!!

На виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)», з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції ПАТ «Черкасигаз» вживаються усі можливі протиепідеміологічні заходи. Задля мінімізації контакту працівників із споживачами під час карантину, Товариством прийнято рішення тимчасово не розносити рахунки (паперові квитанції) на оплату послуг з розподілу природного газу.
У разі необхідності рахунок на оплату послуг Ви можете самостійно сформувати в особистому кабінеті споживача, отримати за запитом на електронну пошту або засобами поштового зв’язку.

Звертаємо увагу, у зв'язку з проведенням карантинних заходів для протидії поширенню коронавірусної інфекції структурні підрозділи Товариства переходять на дистанційну форму обслуговування споживачів. Заздалегідь просимо вибачення за тимчасові незручності.

Одночасно з цим, повідомляємо, що наразі ПАТ «Черкасигаз» проводяться відповідні заходи по перерахунку обсягу річної замовленої потужності споживачів (їх об’єктів) для нових споживачів та/або їх об’єктів, що мають фактичний період споживання природного газу менший ніж дев'ять місяців (крім об’єктів споживачів, що не є побутовими), або за умови відсутності споживання природного газу споживачем та/або його об'єктом протягом усього попереднього газового року та визначення його на рівні, встановленому постановою НКРЕКП № 580 від 06.03.2020 року. Вже в квітні 2020 року для вищезазначеної категорії громадян буде здійснено перерахунок щодо обсягу річної замовленої потужності та щомісячної суми до сплати за дану послугу.
Споживачі природного газу мають можливість передати показники лічильників, а також отримати актуальну інформацію про суму для оплати за послуги з розподілу природного газу та розрахунок вартості платежу за поточний розрахунковий період за телефонами відділень, зазначеними нижче та електронною поштою.

№п/п Назва відділення Номер телефону Адреса електронної пошти
1 Черкаське відділення Для побутових споживачів
(0472) 719860, 0-800-500082
Для не побутових споживачів
(0472) 731562
3 Звенигородське відділення (0-240) 2-51-11, (0-240) 2-25-50, 0503150365, 0686700604 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
4 Золотоніське відділення

Для побутових споживачів:
(0237) 2-37-83, 2-21-96; 2-27-66; 2-30-74; 2-12-78; 097-735-71-57

Для не побутових споживачів:
(0237) 2-11-07; 050-315-13-64; 097-653-58-53
5 Канівське відділення (0236)3-33-29
(0236)3-91-45
7 Шполянське відділення (0-241) 5-51-96, (098) 66-04-048, (098) 31-65-922 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Крім того, через особистий кабінет споживача, віддалено – онлайн, Ви, в умовах карантину можете не виходячи з дому передавати показники лічильника, переглядати поточні нарахування. Для цього споживачу необхідно зайти на сайт ПАТ «Черкасигаз» та зареєструватися в особистому кабінеті.
Оплату за отримані послуги з розподілу природного газу ПАТ «Черкасигаз» радить споживачам проводити онлайн, не виходячи з дому, без черг та в будь-який зручний спосіб, оскільки на даний момент, банківські установи відносяться до переліку об'єктів, які продовжують працювати в умовах запровадження надзвичайної ситуації.
Усі великі банки, що здійснюють свою діяльність на території України, забезпечують своїх клієнтів послугами інтернет-банкінгу в режимі 24/7 (цілодобово і без вихідних). Для літніх людей оплата послуг онлайн може стати певною проблемою. Тому в цей нелегкий час ми закликаємо бути небайдужими і допомогти своїм знайомим, сусідам, родичам, в яких відсутній доступ до мережі Інтернет, або які є недостатньо впевненими користувачами сучасних гаджетів, у визначені обсягу до сплати та у здійсненні усіх необхідних платежів онлайн!
Шановні споживачі, не зважаючи на вимушені міри з обмеження обслуговування через запровадження карантину, запровадження на державному рівні заходів для запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, не звільняє споживачів від оплати за спожиті комунальні послуги, отже нагадуємо Вам про необхідність своєчасно та у повному обсязі сплатити за послуги з розподілу природного газу, адже це є запорукою безаварійної та безперебійної роботи ПАТ «Черкасигаз».
Це стосується як побутових, так і непобутових споживачів.

До уваги бюджетних установ і організацій!

Звертаємо вашу увагу на необхідності своєчасного врегулювання питання оплати за послуги розподілу та постачання природного газу з управліннями державної казначейської служби.

У зв'язку з карантинними заходами намагайтеся вирішувати питання, що виникатимуть, дистанційно – за допомогою засобів зв'язку, будьте ввічливими один з одним.
І головне, дотримуйтеся рекомендацій МОЗ, мийте руки, пийте більше води. Бажаємо здоров’я!

#ЗАЛИШАЙСЯ ВДОМА

ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» інформує, що попри введені карантинні заходи у державі і на підприємстві, наші співробітники стабільно і професійно забезпечують газопостачання у домівки жителів Черкащини.
Поділяємо занепокоєння щодо загальної ситуації в країні, та у складні часи важливо уміти діяти оперативно і ефективно, адаптуючись до вимушених змін в умовах сьогодення. Такою є, зокрема, чітка та скоординована робота працівників підприємства. Працівники аварійно-диспетчерської служби готові цілодобово і відповідально обслуговувати газове обладнання наших споживачів.
Принагідно нагадуємо жителям регіону про необхідність своєчасної передачі показників лічильників та проведення оплати за спожиті послуги згідно рахунків-фактур, де зазначена контактна та інша інформація.
Ми цінуємо свідоме ставлення і взаємоповагу та разом з Вами тримаємо руку на пульсі життя і сподіваємось на краще.

УВАГА! Припинення газопостачання при відсутності укладеного Договору

До уваги споживачів природного газу!

Порядок розподілу (споживання) природного газу для потреб споживача визначений Кодексом газорозподільних систем, затвердженим постановою НКРЕКП від 30.09.2015 №2494 (з наступними змінами та доповненнями).
Відбір (споживання) природного газу споживачем за відсутності укладеного з Оператором ГРМ договору розподілу природного газу не допускається.
В результаті зміни форми власності чи власника (дарування, продажу нерухомого майна, або смерті власника нерухомого майна) новому власнику (користувачу) необхідно укласти договір розподілу природного газу. Для цього він повинен самостійно звернутися до найближчого відділення ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» з відповідною заявою та подати разом із заявою документи, передбачені для укладення вказаного договору.
За використання природного газу за відсутності укладеного договору розподілу природного газу (несанкціонований відбір природного газу) передбачена відповідальність власника нерухомого майна. Одночасно з цим Оператором ГРМ будуть здійснені заходи з припинення розподілу природного газу на такий об’єкт, шляхом механічного від’єднання від газопроводу.

Увага! Ремонтні роботи в м. Звенигородка, вул. Героїв Небесної сотні 83\8

До уваги споживачів природного газу м. Звенигородка!

Звенигородське відділення ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що 16.03.2020 року о 09 год. 00 хв. будуть розпочаті зварювальні роботи на зовнішньому газопроводі житлового будинку за адресою: м. Звенигородка, вул. Героїв Небесної Сотні 83/8. Перед виконанням даних робіт буде припинено газопостачання житлового будинку.

Відновлення розподілу природного газу можливе за умови:

- підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

- забезпечення належної експлуатації систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання договору на виконання послуг з технічного обслуговування системи газопостачання, що перебуває в спільній сумісній власності багатоквартирного житлового будинку із ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» або іншими суб’єктами господарювання, які мають право на виконання даного виду робіт;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання побутового споживача (внутрішні газопроводи і газове обладнання) між власником квартири і ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» або іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання даного виду робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Звенигородського відділення ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Щедріна, 7 в м. Звенигородка.

Прохання до мешканців будинку за адресою вул. Героїв Небесної Сотні 83/8 в м. Звенигородка перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Звенигородське відділення ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В ЖИТЛОВОМУ БУДИНКУ ВУЛ. СЕРЖАНТА СМІРНОВА, 2

Шановні споживачі природного газу!

Доводимо до Вашого відому, що 19.02.2020 року о 12 год. 57 хв. на пульт аварійно-диспетчерської служби ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» надійшла заявка від мешканця житлового будинку №2 по вул. Сержанта Смірнова м.Черкаси, про запах газу в під’їзді вищевказаного житлового будинку.
Бригадою АДС дійсно встановлено витік газу з квартири №348, доступу до вищевказаної квартири не надано.
З метою недопущення аварійних ситуацій та нещасних випадків, працівники АДС, відповідно до вимог Правил безепеки систем газопостачання у зв’язку з наявністю витоку газу, припинили газопостачання (розподіл природного газу) до квартир №320, 324, 328, 332, 336, 340, 344, 348, 352, 356 багатоквартирного житлового будинку №2 по вул. Сержанта Смірнова м.Черкаси.
Для відновлення газопостачання споживачам вищевказаного багатоповерхового житлового будинку, власнику (балансоутримувачу, управителю) необхідно підписати з ПАТ "ЧЕРКАСИГАЗ" акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін стосовно внутрішньобудинкової системи газопостачання будинку та надати до ПАТ "ЧЕРКАСИГАЗ" договори на технічне обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання будинку та на обслуговування газопроводів та газового обладнання в кожній окремій квартирі.
Для оформлення акту меж балансового розмежування та експлуатаційної відповідальності сторін, пропоную звернутись до ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою м. Черкаси вул. М. Залізняка 142, II-пов. Адмінбудівля, тел.71-17-63, 71-17-52.

УВАГА! РЕМОНТНІ РОБОТИ ПРИПОРТОВІЙ Смілянська,110 та Хоменка, 3

Шановні споживачі природного газу!

Доводимо до Вашого відому, що 03.03.2020 року о 10 год. 22 хв аварійно-диспетчерською службою ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» при обстежені газопроводу між житловими будинками по вул. Смілянській, 110 та по вул. Хоменка, 3, було виявлено витік газу через корозійне пошкодження газопроводу-вводу.
З метою недопущення аварійних ситуацій та нещасних випадків, через наявність витоку газу, відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання, працівниками АДС припинено розподіл природного газу до багатоквартирних житлових будинків № 110 по вул. Смілянській та № 3 по вул. Хоменка м.Черкаси.
Для відновлення газопостачання споживачам вищевказаних багатоповерхових житлових будинків, власнику (балансоутримувачу, управителю) необхідно підписати з ПАТ "ЧЕРКАСИГАЗ" акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін стосовно внутрішньобудинкової системи газопостачання будинку та надати до ПАТ "ЧЕРКАСИГАЗ" договори на технічне обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання будинку та на обслуговування газопроводів та газового обладнання в кожній окремій квартирі.

Увага! Ремонтні роботи Припортовій 19,21 та Н. Горовій, 47

Шановні споживачі природного газу!

Доводимо до Вашого відому, що з 9 год. 17.02.2020 р. ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ», буде виконувати ремонтні роботи на розподільчому газопроводі, що здійснює подачу газу до мереж газопостачання житлових будинків по вул. Припортовій, 17, 19 та Нижній Горовій, 47. При цьому газопостачання вищевказаних будинків буде припинено.
Відновлення розподілу природного газу можливе лише після підписання Актів меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін та надання договорів на технічне обслуговування внутрішньобудинкових системи газопостачанням житлових будинків між ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» і власниками (балансоутримувачами, управителями) і договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання побутових споживачів із ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ або з іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.
В зв’язку з тим, що після закінчення ремонтних робіт на розподільчому газопроводі зазначеного житлового будинку, відновлення розподілу газу заплановане на 17.02.2020 р., тому, для відновлення газопостачання споживачам багатоповерхових житлових будинків №17, 19 по вул. Припортовій та №47 по вул. Н. Горовій, власникам (балансоутримувачам, управителям) необхідно до 16 год. 14.02.2020 року підписати з ПАТ "ЧЕРКАСИГАЗ" акти розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін стосовно внутрішньобудинкової системи газопостачання та надати до ПАТ "ЧЕРКАСИГАЗ" договори на технічне обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання будинку та на обслуговування газопроводів та газового обладнання в кожній окремій квартирі.
Для оформлення акту меж балансового розмежування та експлуатаційної відповідальності сторін, пропоную Вам звернутись до ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою м. Черкаси вул. М. Залізняка 142, II-пов. Адмінбудівля, тел.71-17-63, 71-17-52.

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В ЖИТЛОВОМУ БУДИНКУ ВУЛ. СЕРЖАНТА СМІРНОВА, 2

Шановні споживачі природного газу!

Доводимо до Вашого відому, що 19.02.2020 року о 12 год. 57 хв. на пульт аварійно-диспетчерської служби ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» надійшла заявка від  мешканця  житлового будинку №2 по вул. Сержанта Смірнова  м.Черкаси, про запах газу в під’їзді вищевказаного житлового будинку.

Бригадою АДС дійсно встановлено витік газу з квартири №348, доступу до  вищевказаної квартири не надано.

З метою недопущення аварійних ситуацій та нещасних випадків, працівники АДС,  відповідно до вимог Правил безепеки систем газопостачання у зв’язку з наявністю витоку газу, припинили газопостачання (розподіл природного газу)  до квартир №320, 324, 328, 332, 336, 340, 344, 348, 352, 356 багатоквартирного житлового будинку №2 по вул. Сержанта Смірнова  м.Черкаси.

Для відновлення газопостачання споживачам вищевказаного багатоповерхового житлового будинку, власнику (балансоутримувачу, управителю) необхідно підписати з ПАТ "ЧЕРКАСИГАЗ"  акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін стосовно внутрішньобудинкової системи газопостачання будинку  та надати до ПАТ "ЧЕРКАСИГАЗ" договори на технічне обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання будинку та на обслуговування газопроводів та газового обладнання в кожній окремій квартирі.

Для оформлення акту меж балансового розмежування та експлуатаційної відповідальності сторін, пропоную  звернутись до ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою м. Черкаси вул. М. Залізняка 142,  II-пов. Адмінбудівля, тел.71-17-63, 71-17-52.

Адміністрація ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"