Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Сплатити онлайн

Сплатити за газ онлайн Приват24 Сплатити за газ онлайн Ощад24

Повідомлення про початок постачання природного газу споживачам у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» постачальником «останньої надії» (надалі – ПОН)

На виконання вимог Постанови НКРЕКП від 29.10.2021 року № 1909   АТ «Черкасигаз» інформує, що станом на 03.07.2022 року, згідно даних інформаційної платформи Оператора ГТС, кількість споживачів у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» в реєстрі ПОН становить – 1.

Інформація щодо ПОН: ТОВ «ГК «Нафтогаз України»   https://www.gas.ua/

На виконання вимог Постанови НКРЕКП від 29.10.2021 року № 1909   АТ «Черкасигаз» інформує, що станом на 02.07.2022 року, згідно даних інформаційної платформи Оператора ГТС, кількість споживачів у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» в реєстрі ПОН становить – 17.

Увага! Аварійна ситуація м.Черкаси,бул. Шевченка 150/1,150/2,150/3

Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

Черкаське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що 29.06.2022 року у зв’язку з аварійною ситуацією, що виникла у системі газопостачання житлових будинків за адресою бул. Шевченка 150/1, Шевченка 150/2, Шевченка 150/3 в м. Черкаси, спрацювала автоматика безпеки. Без газопостачання залишились багатоповерхові житлові будинки за вище вказаними адресами.
Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:
- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із суб’єктами господарювання, які мають право на виконання таких робіт;
- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.
Для більш детальної інформації пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. М.мЗалізняка, 142, 2-поверхова адмінбудівля, м. Черкаси, або за телефонами 31-78-75, 31-78-73, 31-78-77, 31-78-78.
АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

На виконання вимог Постанови НКРЕКП від 29.10.2021 року № 1909   АТ «Черкасигаз» інформує, що станом на 30.06.2022 року, згідно даних інформаційної платформи Оператора ГТС, кількість споживачів у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» в реєстрі ПОН становить – 1.

Інформація щодо ПОН: ТОВ «ГК «Нафтогаз України»   https://www.gas.ua/

На виконання вимог Постанови НКРЕКП від 29.10.2021 року № 1909 АТ «Черкасигаз» інформує, що станом на 28.06.2022 року, згідно даних інформаційної платформи Оператора ГТС, кількість споживачів у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» в реєстрі ПОН становить – 9.

Увага! Ремонтні роботи с.Хацьки, Білозір'я

До уваги споживачів природного газу с. Білозір’я та Хацьки, Черкаського району!

АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» повідомляє, що відповідності до листа Золотоніського ЛВУМГ ТОВ «Оператор ГТС України» на вихідному трубопроводі ГРС Білозір’я будуть проводитись ремонтні роботи по усуненню виявлених дефектів з повним припиненням газопостачання с. Білозір’я та с. Хацьки, Черкаського району з 9.00 год. 29.06.2022 року.
Відновлення газопостачання буде проводитися після завершення ремонтних робіт Оператором ГТС та виконання всіх необхідних заходів по пуску газу АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».
Прохання до мешканців сіл Білозір’я та Хацьки, Черкаського району перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів.
АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

На виконання вимог Постанови НКРЕКП від 29.10.2021 року № 1909   АТ «Черкасигаз» інформує, що станом на 25.06.2022 року, згідно даних інформаційної платформи Оператора ГТС, кількість споживачів у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» в реєстрі ПОН становить – 1.

Інформація щодо ПОН: ТОВ «ГК «Нафтогаз України»   https://www.gas.ua

На виконання вимог Постанови НКРЕКП від 29.10.2021 року № 1909   АТ «Черкасигаз» інформує, що станом на 24.06.2022 року, згідно даних інформаційної платформи Оператора ГТС, кількість споживачів у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» в реєстрі ПОН становить – 1.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader