Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Сплатити онлайн

Сплатити за газ онлайн Приват24 Сплатити за газ онлайн Ощад24

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В С. АНТОНІВКА ПО ВУЛ. ШЕВЧЕНКА 14

До уваги споживачів природного газу с. Антонівка!

Тальнівська дільниця Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» повідомляє, що 20.09.2021 р. підприємством КП «Водоканал» Тальнівської міської ради, при проведенні аварійних робіт на водогоні с. Антонівка було пошкоджено газопровід - ввід середнього тиску до житлового будинку № 14 по вул. Шевченка.

Для локалізації аварії (витоку газу) бригадою АДС Тальнівської дільниці було припинено газопостачання села Антонівка.

Газопостачання села буде відновлене після оплати завданих збитків підприємству та виконання ремонтних робіт. Прохання до споживачів природного газу с. Антонівка перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Відновлювати газопостачання самостійно, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.

Окрім цього наголошуємо, відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- наявності Акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін ;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Тальнівської дільниці Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Небесної Сотні, 114 в м. Тальне або ж за телефоном (04731) 3-10-29 та 3-10-34

Тальнівська дільниця Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Адміністрація АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В М. МОНАСТИРИЩЕ ПО ВУЛ. ЖОВТНЕВА, 13, ВУЛ. І.БОГУНА, 30 (30А), 32 (1)

До уваги споживачів природного газу!

Монастирищенська дільниця Жашківського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що з метою забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам, з 22 вересня 2021 року будуть проводитися ремонтні роботи на розподільчому газопроводі з повним припиненням газопостачання до житлових будинків по вул. Жовтнева, 13, вул. І.Богуна, 30 (30А), 32 (1) в м. Монастирище.

Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт. Прохання до споживачів за вищевказаними адресами перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Відновлювати газопостачання самостійно до закінчення виконання вказаних робіт, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.

- виконання ремонтних робіт на системі газопостачання;

- підписання акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Монастирищенської дільниці Жашківського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Санаторна, 15 в м. Монастирище або за телефоном 2-68-16.

Монастирищенська дільниця Жашківського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

УВАГА АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В М. ЧЕРКАСИ, ВУЛ. СМІЛЯНСЬКА 121

Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

Доводимо до Вашого відому, що 13.09.2021 року о 10 год. 52 хв. на пульт аварійно-диспетчерської служби (АДС) АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» надійшла заявка від мешканця житлового будинку по вул. Смілянська 121 м. Черкаси, про запах газу в під’їзді №8 вищевказаного житлового будинку.

При обстеженні системи газопостачання 8-го під’їзду багатоквартирного житлового будинку було виявлено, витік газу на зварному шві на внутрішньобудинковій системі газопостачання. У зв’язку з аварійною ситуацією працівниками АДС припинено газопостачання (розподіл природного газу) до квартир № 106, 107, 109, 110, 112, 113, 115, 116, 118, 119 багатоквартирного житлового будинку №121 по вул. Смілянська м. Черкаси.

Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- виконання ремонтних робіт на внутрішньобудинковому газопроводі (заміна ділянки внутрішньобудинкового газопроводу із застосуванням зварювальних робіт);

- підписання Акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із суб’єктами господарювання, які мають право на виконання таких робіт;

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. М.Залізняка, 142, 2-поверхова адмінбудівля, м. Черкаси, або за телефонами 71-17-63, 71-17-52, 71-17-85, 64-31-86

УВАГА АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В М. ЧЕРКАСИ, ВУЛ. БЛАГОВІСНА 375, 377

Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

13.09.2021 р. у зв’язку з аварійною ситуацією, що сталася на підземному газопроводі-вводі та з метою недопущення аварійних ситуацій і нещасних випадків і у відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання працівниками АТ «Черкасигаз» було припинено розподіл природного газу до житлових будинків по вул. Благовісна 375, 377 в м. Черкаси.

Відновлення газопостачання природного газу буде виконано після проведення ремонтних робіт та після:

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання між власниками житлових будинків і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Прохання до мешканців будинків перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами. Після проведення ремонтних робіт, надати доступ до газових приладів для безпечного відновлення газопостачання.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «Черкасигаз» по вул. М.Залізняка,142 2-х поверхова адмінбудівля, м. Черкаси, або за телефоном 71-17-85, 71-67-79, 71-17-52

Адміністрація АТ «Черкасигаз»

Увага! Аварійна ситуація с.Веселий Хутір Чорнобаївського району

До уваги споживачів природного газу с.Веселий Хутір Чорнобаївського району!

Чорнобаївська дільниця Золотоніського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що з метою забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам з 21 по 22 вересня 2021 року будуть проводитися ремонтні роботи на газорегуляторному пункті №7 в с. Веселий Хутір з повним припиненням газопостачання.
Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт. Прохання до мешканців житлових будинків перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ до газових приладів своїх приміщень.
Відновлювати газопостачання самостійно до закінчення виконання ремонтних робіт, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.
-виконання запланованих ремонтних робіт;
Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Чорнобаївської дільниці Золотоніського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Шевченка, 258а в смт. Чорнобай або за телефоном 04739-2-36-83.
АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Увага! Аварійна ситуація с.Привітне Чорнобаївського району

До уваги споживачів природного газу с.Привітне Чорнобаївського району!

Чорнобаївська дільниця Золотоніського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що з метою забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам з 23 по 24 вересня 2021 року будуть проводитися ремонтні роботи на газорегуляторному пункті №8 в с. Привітне з повним припиненням газопостачання.
-виконання запланованих ремонтних робіт;
Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Чорнобаївської дільниці Золотоніського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Шевченка, 258а в смт.Чорнобай або за телефоном 04739-2-36-83.
АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Увага! Ремонтні роботи на магістральному газопроводі Золотоніське ЛВУМГ

ОГОЛОШЕННЯ ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ПРИРОДНОГО ГАЗУ!

У зв’язку з заміною крану № 7 на магістральному газопроводі Золотоніське ЛВУМГ ТОВ «Оператор ГТС України» планує провести роботи з повним припиненням газопостачання від ГРС Золотоноша терміном на 6 годин. Роботи планується проводити з   800 ранку 15.09.2021р по 1400 15.09.2021.

Золотоніське віділення АТ «Черкасигаз» просить населення та підприємства повністю припинити споживання природного газу для будь- яких потреб терміном на 6 годин.

В разі відбору газу з мереж на будь-які потреби відбудеться падіння тиску, а згодом і повна відсутність природного газу в системі газопостачання, що як наслідок призведе до тривалого, технологічно складного та дороговартісного відновлення роботи газопроводів та газового обладнання на них. Наголошуємо, що на час виконання згаданих робіт газ в мережах буде присутній, але його кількість буде обмеженою, що не дозволить його використання.

Тому, виходячи з зазначеного просимо Вас з розумінням поставитися до ситуації, що склалася, припинити споживання газу та спільними зусиллями не допустити аварійної ситуації на газових мережах.

Про можливість та час початку користування природним газом буде повідомлено додатково.

Перелік населених пунктів ГРС Золотоноша

м. Золотоноша

с. Антипівка

с. Бакаївка

с. Подільське

с. Ковтуни

с. Новодмитрівка

с. Мелесівка

с. Дібрівка

с. Каврай-1

с. Каврай-2

с. Драбівці

с. Сенківці

с. Маркизівка

с. Мицалівка

с. Богуславець

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ М. ЧЕРКАСИ, ВУЛ. ХОМЕНКА, 22

До уваги споживачів природного газу м. Черкаси!

Черкаське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що 07.09.2021 року о 733 год. на пульт аварійно-диспетчерської служби (АДС) надійшло повідомлення від балансоутримувача багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Хоменка, 22 в м. Черкаси про відсутність газу в системі газопостачання.

Після приїзду на місце, бригадою АДС встановлено несанкціоноване втручання в роботу газорозподільної системи (невідомою особою перекрито кран на стояку до будинку). В результаті таких дій, без газопостачання залишились квартири №21, 24, 27, 30, 33 за адресою вул. Хоменка, 22 в м. Черкаси.

Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

Для більш детальної інформації пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. М.Залізняка, 142, 2-поверхова адмінбудівля, м. Черкаси, або за телефонами 71-17-63, 71-17-52, 71-17-85, 64-31-86.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader