Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Сплатити онлайн

Сплатити за газ онлайн Приват24 Сплатити за газ онлайн Ощад24

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПОСТАЧАННЯ ПРИРОДНОГО ГАЗУ СПОЖИВАЧАМ У ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІЙ ЗОНІ АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» ПОСТАЧАЛЬНИКОМ «ОСТАННЬОЇ НАДІЇ» (НАДАЛІ – ПОН)

На виконання вимог Постанови НКРЕКП від 29.10.2021 року № 1909   АТ «Черкасигаз» інформує, що станом на 17.01.2022 року, згідно даних інформаційної платформи Оператора ГТС, кількість споживачів у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» в реєстрі ПОН становить – 11.

Інформація щодо ПОН : ТОВ «ГК «Нафтогаз України»   https://www.gas.ua/

АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В БУДИНКУ 22 ВУЛ. ВЕРНИГОРИ, М.ЧЕРКАСИ

Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

Черкаське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що у зв’язку з аварійною ситуацією, що виникла на внутрішньобудинковій системі газопостачання, аварійно-диспетчерська служба (АДС) 13.01.2022 року о 12 год. 00 хв. припинила розподіл природного газу до багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Вернигори, 22 в м. Черкаси.

Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- виконання ремонтних робіт на внутрішньобудинковій системі газопостачання (виконати ремонті роботи по заміні згону в зборі);

- підписання Акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. М. Залізняка, 142, 2-поверхова адмінбудівля, м. Черкаси, або за телефонами 31-78-73, 31-78-83, 37-78-77.

АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В БУДИНКУ 96 ВУЛ. СМІЛЯНСЬКА, М.ЧЕРКАСИ

Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

Черкаське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що у зв’язку з аварійною ситуацією, а саме – витік газу на різьбовому з’єднанні на внутрішньобудинковій системі газопостачання, та не можливістю усунення витоку газу, аварійно-диспетчерська служба (АДС) 13.01.2022 року о 16 год. 10 хв. припинила розподіл природного газу до квартир № 24, 27, 30 багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Смілянська, 96 в м. Черкаси.

Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

На виконання вимог Постанови НКРЕКП від 29.10.2021 року № 1909 АТ «Черкасигаз» інформує, що станом на 01.01.2022 року, згідно даних інформаційної платформи Оператора ГТС, кількість споживачів у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» в реєстрі ПОН становить – 17.

Інформація щодо ПОН : ТОВ «ГК «Нафтогаз України»   https://www.gas.ua/

АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В БУДИНКАХ 60, 70, 74 ТА 74/1 ВУЛ. ДОБРОВОЛЬСЬКОГО, М.ЧЕРКАСИ

Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

Черкаське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» повідомляє, що з метою забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам 21.12.2021 року з 9 год. 00 хв. будуть проводитися роботи на системі газопостачання з повним припиненням розподілу природного газу за адресами вул. Добровольського, 60, 70, 74 та 74/1 в м. Черкаси.

Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт. Прохання до мешканців даних житлових будинків перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ до газових приладів своїх приміщень.

Відновлювати газопостачання самостійно до закінчення виконання робіт, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.

Для більш детальної інформації пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Максима Залізняка, 142 в м. Черкаси або за телефоном 31-78-78.

АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Повідомлення про початок постачання природного газу споживачам у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» постачальником «останньої надії» (надалі – ПОН)

На виконання вимог Постанови НКРЕКП від 29.10.2021 року № 1909 АТ «Черкасигаз» інформує, що станом на 18.12.2021 року, згідно даних інформаційної платформи Оператора ГТС, кількість споживачів у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» в реєстрі ПОН становить – 1.
Інформація щодо ПОН: ТОВ «ГК «Нафтогаз України» https://www.gas.ua/

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НЕСАНКЦІОНОВАНІ ДІЇ В ОХОРОННІЙ ЗОНІ ГАЗОПРОВОДУ

АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» повідомляє, що в ніч з 28 на 29 листопада 2021 року не відомими особами були проведені несанкціоновані земляні роботи в охоронній зоні газопроводу високого тиску І категорії Ø159 мм, прокладеного по орних землях Червонослобідської ОТГ та Степанківської СТГ вздовж вулиці Мельникова (Попівка) с. Хутори.

В наслідок незаконних дій був пошкоджений вищевказаний газопровід, що є державною власністю, та який забезпечує газопостачання сіл Хутори, Вергуни, Нечаївка та Нечаївка-2, Черкаського району та комунально-промисловим об’єктів.

Працівники аварійно-диспетчерської служби (АДС) АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» наразі проводять аварійні роботи з локалізації витоків газу, які сталися внаслідок пошкодження даного газопроводу, але загроза припинення газопостачання 2315 споживачам та 13 комунально-промисловим об’єктам наразі залишається актуальним.

На виконання вимог Постанови НКРЕКП від 29.10.2021 року № 1909   АТ «Черкасигаз» інформує, що станом на 03.12.2021 року, згідно даних інформаційної платформи Оператора ГТС, кількість споживачів у газорозподільній зоні АТ «Черкасигаз» в реєстрі ПОН становить – 1.

Інформація щодо ПОН : ТОВ «ГК «Нафтогаз України»   https://www.gas.ua/

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"