Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Відповідно до вимог Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 року № 866 «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг», ПАТ «Черкасигаз» оприлюднює протокол результатів відкритого обговорення ( відкритого слухання) проекту структури тарифу на послуги розподілу природного газу ПАТ «Черкасигаз» на 2018 рік та проекту Плану розвитку газорозподільної системи ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» на 2018-2027 роки.

ПРОВЕДЕННЯ ВІДКРИТОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ ПЛАНУ РОЗВИТКУ ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» НА 2018-2027 РОКИ ТА ПРОЕКТУ СТРУКТУРИ ТАРИФУ НА ПОСЛУГИ РОЗПОДІЛУ ПРИРОДНОГО ГАЗУ ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» НА 2018 РІК

ПРОВЕДЕННЯ ВІДКРИТОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ ПЛАНУ РОЗВИТКУ ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» НА 2018-2027 РОКИ  ТА   ПРОЕКТУ СТРУКТУРИ ТАРИФУ НА ПОСЛУГИ РОЗПОДІЛУ ПРИРОДНОГО ГАЗУ ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» НА 2018 РІК

ПАТ «Черкасигаз»  надає на розгляд споживачів та громадськості проект плану розвитку на 2018-2027 роки та проект  структури тарифу на послуги розподілу природного газу на 2018 рік.

Відповідно до Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 р. №866 «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», ПАТ «Черкасигаз» оприлюднює проект плану розвитку на 2018-2027 роки та проект структури тарифу на послуги розподілу природного газу на 2018 рік.

Основною метою розгляду тарифу є приведення рівня заробітної плати працівників ПАТ «Черкасигаз» до середньої по промисловості Черкаської області, перегляд витрат на матеріали та послуги в зв’язку з інфляційними процесами, а також включення до тарифу плати за право експлуатації державного майна згідно з постановою КМУ від 21.02.2017 р. №95 «Про забезпечення ефективного використання газорозподільних систем або їх складових (із змінами і доповненнями).

Повідомляємо, що 19 квітня 2018 року о 10:00 год. за  адресою м. Черкаси, вул. Максима Залізняка,142 (1 поверх, актовий зал) відбудуться відкриті обговорення проекту плану розвитку на 2018-2027 роки та проекту структури тарифу на послуги  розподілу природного газу ПАТ «Черкасигаз» на 2018 р.

ПАТ «Черкасигаз» ПРОВЕЛО ВІДКРИТЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ СТРУКТУРИ ТАРИФУ НА ПОСЛУГИ РОЗПОДІЛУ ПРИРОДНОГО ГАЗУ

Відповідно до вимог Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 року № 866 «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг», ПАТ «Черкасигаз» оприлюднює протокол результатів відкритого обговорення проекту структури тарифу на послуги розподілу природного газу.

Протокол відкритих обговорень тарифу ПАТ Черкасигаз

Проведення відкритого обговорення плану розвитку ПАТ ЧЕРКАСИГАЗ

Відповідно до «Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг передбачено проведення відкритого слухання: Плану розвитку газорозподільних підприємств.
На виконання зазначеного Порядку 29 березня 2018 року об 10:00 за адресою м. Черкаси, вул. М. Залізняка, 142 відбудуться відкриті слухання Плану розвитку газорозподільного підприємства ПАТ «Черкасигаз» на 2018 рік. Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб приймаються до 22 березня на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .
Проект Плану розвитку на 2018 рік - Перегляд

Інформуємо громадськість Черкаської області

На сьогоднішній день всі опалювальні котельні теплогенеруючих підприємств Черкаської області, в зоні діяльності ПАТ «Черкасигаз», крім КП «Смілакомунтеплоенерго», забезпечені підтвердженими номінаціями (лімітами) природного газу і користуються ними в штатному режимі.

Повідомлення про КП «Смілакомунтеплоенерго» та ТОВ «Сміла Енергоінвест»

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ЧЕРКАСИГАЗ» повідомляє.
На сьогоднішній день, а ні КП «Смілакомунтеплоенерго», а ні ТОВ «Сміла Енергоінвест» не беруть на себе відповідальності за спожитий/розподілений у січні місяці 2018 року природний газ та не підписують Акти наданих послуг ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за січень 2018 року.
Жодним з зазначених підприємств не вирішується питання щодо погашення заборгованості за спожитий/розподілений природний газ у 2017 р. та у поточному році.
Крім того, ні КП «Смілакомунтеплоенерго», ні ТОВ «Сміла Енергоінвест» не забезпечено номінацією (лімітом) природного газу на лютий 2018 року.
Тобто, котельні м. Сміла та Смілянського району Черкаської області не мають права використовувати природний газ для виробництва та постачання теплової енергії.
Отже, зазначені питання потребують невідкладного вирішення - в протилежному випадку ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» розпочне роботи з припинення газопостачання на котельні м. Сміла та Смілянському районі Черкаської області з 09.00 год. 12.02.2018 року.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader