Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Інформація, щодо заборгованості КП «Смілакомунтеплоенерго»

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ЧЕРКАСИГАЗ» є надійним суб’єктом на ринку природного газу, головним завданням якого є забезпечення безперебійного, безаварійного та якісного надання послуг з розподілу природного газу всім, без винятку, споживачам на території ліцензійної діяльності, дотримання норм чинного законодавства України та розпоряджень уряду.
АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» занепокоєно станом підготовки КП «Смілакомунтеплоенерго» до опалювального сезону у місті Сміла та Смілянському районі Черкаскої області.
Станом на 17.07.2020 року КП «Смілакомунтеплоенерго» має значну заборгованість за спожитий природний газ перед АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».
Одночасно з цим, за даними інформаційного ресурсу НАК «Нафтогаз України», за посиланням http://www.naftogaz.com, єдина теплопостачальна організація в Черкаській області, що має заборгованості перед НАК «Нафтогаз України» - КП «Смілакомунтеплоенерго».
З огляду на вищевикладене, на сьогоднішній день КП «Смілакомунтеплоенерго» не готове до початку опалювального сезону 2020-2021 р.р.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader