Передача показників газового лічильника Черкасигаз

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В ЖИТЛОВОМУ БУДИНКУ В М. ГОРОДИЩЕ ПО ВУЛ. СЛОВʼЯНСЬКІЙ БУД. № 29А

Шановні споживачі природного газу

будинку № 29а по вул. Словʼянській в м. Городище!

 

Городищенська дільниця Шполянського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що у зв’язку з аварійною ситуацією, що виникла на стояку будинкового вводу будинку № 29а по вул. Словʼянській в м. Городище 24.06.2020 року о 13 год. 30 хв. припинила розподіл природного газу до квартир з № 31 по № 60, багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Словʼянська, 29а в м. Городище.

Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- виконання ремонтних робіт на стояку будинкового вводу зовнішніх систем газопостачання (усунути витік газу у зв’язку з корозійним пошкодженням газопроводу-вводу);

- підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» або іншими суб’єктами господарювання, які мають право на виконання таких робіт;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» або іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Городищенської дільниці Шполянського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Франка, 3 в м. Городище.

Городищенська дільниця Шполянського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

 

Адміністрація Городищенської дільниці

Шполянського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

 

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader