Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Твоя енергонезалежність

За інформацією ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» запас газу можна придбати за літньою ціною - 5 995,53 грн. за 1000 куб.м. У ціні не враховані послуги за доставку газу. Оплата послуг з транспортування і розподілу природного газу здійснюється Споживачем в місяці наступному за місяцем споживання природного газу, згідно рахунку Постачальника на оплату, який включає витрати на транспортування і розподілу природного газу.

Взяти участь в акції може будь-який споживач газу, у якого немає боргів за спожитий природний газ. Оформити покупку можна за адресою: вул. Громова (Максима Залізняка), 142, м.Черкаси.

Для цього достатньо надати:

  • паспорт;
  • довідку про присвоєння ідентифікаційного номера;
  • документ, що підтверджує право власності;
  • доступ до лічильника газу, для зняття фактичних показників, з яких розпочнеться відлік закупленого газу;
  • для споживачів, що розраховуються за нормами споживання - довідку про кількість зареєстрованих осіб,

та внести 100% оплату за придбаний запас газу.

Для того, щоб легше визначитись з необхідним резервом газу на зиму, споживачі можуть звернутись до Оператора ГРМ - ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ»  який надасть клієнтам інформацію про їх обсяги споживання газу в минулі опалювальні періоди або ж споживачі можуть самостійно розрахувати потрібні їм обсяги газу на опалювальний період.

Використовувати газ, придбаний в рамках акції «Твоя енергонезалежність», можна буде використовувати виключно з 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року. В цей період НАК «Нафтогаз України» поставляє учасникам акції газ з резервних обсягів за акційною ціною.

Якщо обсяг газу з депозиту буде використано раніше заплановано терміну, споживач зможе отримати газ на загальних умовах - по діючій ціні ПСО. Споживачі, які не використають передплачений газ, можуть скористатись залишком коштів, як переоплатою по ПСО. Також залишок коштів можно використати в випадках, коли ціна ПСО на газ буде нижче, ніж ціна акції.  

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader