Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Аварійна ситуація! м. Черкаси, вул.Надпільна, 351в

Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

Черкаське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що у зв’язку з аварійною ситуацією, що виникла на внутрішньобудинковій системі газопостачання, аварійно-диспетчерська служба (АДС) 02.05.2022 року припинила розподіл природного газу до багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Надпільна, 351в м. Черкаси. Без газопостачання залишилось 8 квартир.
Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:
- виконання ремонтних робіт на внутрішньобудинковій системі газопостачання (виконати ремонтні роботи, замінити згін в зборі);
- підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;
- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із суб’єктами господарювання, які мають право на виконання таких робіт;
- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.
Для більш детальної інформації пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. М.Залізняка, 142, 2-поверхова адмінбудівля, м. Черкаси, або за телефонами 71-17-63, 71-17-52, 71-17-85, 64-31-86.
АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader