Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Увага! Ремонтні роботи с.Львівка Золотоніського району

Шановні споживачі природного газу!

Золотоніське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що з метою забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам, з 8 год. 00 хв. 10.05.2022 року до 15 год. 00 хв. 13.05.2022 року будуть проводитися планові ремонтні роботи на газорегуляторному пункті №-44 по вул. Єпіфанова в с. Львівка Золотоніського району з повним припиненням газопостачання с.Львівка
Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт. Прохання до споживачів природного газу перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ до газових приладів своїх приміщень.
Відновлювати газопостачання самостійно до закінчення виконання вищевказаних робіт, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.
Для більш детальної інформації пропонуємо звернутись до Золотоніського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Обухова, 60б, м. Золотоноша або за телефонами (04737) 4-42-00, 4-41-62, 2-15-15.
АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader