Передача показників газового лічильника Черкасигаз

АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ НА ВУЛ. СИМИРЕНКА ТА ВУЛ. СОБОРНА В С. ПАВЛІВКА1, ТАЛЬНІВСЬКОЇ ДІЛЬНИЦІ ЗВЕНИГОРОДСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ

Шановні споживачі природного газу с. Павлівка 1!

Тальнівська дільниця Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що 17.02.2022 року Тальнівською філією відокремленого структурного підрозділу «Звенигородські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго», при проведенні земляних робіт по заміні електроопор по вул. Симиренка в с. Павлівка 1, було пошкоджено розподільний газопровід середнього тиску.

Для локалізації аварії (витоку газу) аварійно-диспетчерською службою Тальнівської дільниці було припинено газопостачання вул. Симиренка та вул. Соборна в с. Павлівка1.

Газопостачання села буде відновлене після оплати завданих збитків підприємству та виконання ремонтних робіт. Прохання до споживачів природного газу по вул. Симиренка та вул. Соборній в с. Павлівка 1 перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Відновлювати газопостачання самостійно, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.

Окрім цього наголошуємо, відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- підписання Акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Тальнівської дільниці Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Небесної Сотні, 114 в м. Тальне або ж за телефоном (04731) 3-10-29 та 3-10-34

Тальнівська дільниця Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader