Передача показників газового лічильника Черкасигаз

АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ НА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА, ЛИСЯНСЬКА ДІЛЬНИЦЯ ЗВЕНИГОРОДСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ

До уваги споживачів природного газу с. Дібрівка!

Лисянська дільниця Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» повідомляє, що 01.12.2021 р. ПП «Дорстрой», при проведенні земляних робіт в с. Дібрівка було пошкоджено підземний газопровід по вул. Центральна.

Для локалізації аварії (витоку газу) бригадою АДС Лисянської дільниці було припинено газопостачання вищевказаної вулиці.

Газопостачання буде відновлене після оплати завданих збитків підприємству та виконання ремонтних робіт. Прохання до споживачів природного газу по вул. Центральна с. Дібрівка перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Відновлювати газопостачання самостійно, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.

Окрім цього наголошуємо, відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- наявності Акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін ;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Лисянської дільниці Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. М. Грушевського, 38 або за тел. (0249) 6-18-10.

Лисянська дільниця Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader