Передача показників газового лічильника Черкасигаз

АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В БУДИНКУ 85 ПО ВУЛ. ШЕВЧЕНКА В СМТ. ЦИБУЛІВ

До уваги споживачів природного газу смт. Цибулів!

 

Монастирищенська дільниця Жашківського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» повідомляє, що 30.11.2021 р. при проведенні земляних робіт під час будівництва водогону до житлового будинку №85 по вул. Шевченка в смт. Цибулів було пошкоджено розподільчий газопровід середнього тиску.

Для локалізації аварії (витоку газу) бригадою АДС Монастирищенської дільниці було припинено газопостачання 15 житлових будинків по вул. Шевченка в смт. Цибулів.

Газопостачання житлових будинків буде відновлене після виконання ремонтних робіт та оплати завданих збитків підприємству.

Прохання до споживачів природного газу спо вул. Шевченка в смт. Цибулів перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Відновлювати газопостачання самостійно, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.

Окрім цього наголошуємо, відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- наявності Акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін ;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожного будинку між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Монастирищенської дільниці Жашківського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Санаторна, 15 в м. Монастирище або ж за телефоном 2-68-17, 050 315 01 07

Монастирищенська дільниці Жашківського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader