Передача показників газового лічильника Черкасигаз

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В С. ЧИЧИРКОЗІВКА, ЗВЕНИГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ

До уваги споживачів природного газу!

 

Звенигородське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що 02.10.2021 року о 17 год. 47 хв. при проведенні робіт зі збору урожаю кукурудзи було пошкоджено розподільний газопровід високого тиску Ø76 мм до шафового газорегуляторного пункту (ШРП) в с. Чичиркозівка, Звенигородського району.

Внаслідок пошкодження даного газопроводу було припинено газопостачання 160 приватних житлових будинків в с. Чичиркозівка, Звенигородського району.

Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- проведення ремонтних робіт на газопроводі високого тиску;

- відшкодування вартості проведення ремонтно-відновлювальних робіт;

- підписання Акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із суб’єктами господарювання, які мають право на виконання таких робіт;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Ватутінської дільниці Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Миру, 5, м. Ватутіне.

Прохання до мешканців житлових будинків в с. Чичиркозівка, Звенигородського району перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Звенигородське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

 

Адміністрація АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader