Передача показників газового лічильника Черкасигаз

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В С. АНТОНІВКА ПО ВУЛ. ШЕВЧЕНКА 14

До уваги споживачів природного газу с. Антонівка!

Тальнівська дільниця Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» повідомляє, що 20.09.2021 р. підприємством КП «Водоканал» Тальнівської міської ради, при проведенні аварійних робіт на водогоні с. Антонівка було пошкоджено газопровід - ввід середнього тиску до житлового будинку № 14 по вул. Шевченка.

Для локалізації аварії (витоку газу) бригадою АДС Тальнівської дільниці було припинено газопостачання села Антонівка.

Газопостачання села буде відновлене після оплати завданих збитків підприємству та виконання ремонтних робіт. Прохання до споживачів природного газу с. Антонівка перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Відновлювати газопостачання самостійно, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.

            Окрім цього наголошуємо, відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- наявності Акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін ;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Тальнівської дільниці Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Небесної Сотні, 114 в м. Тальне або ж за телефоном (04731) 3-10-29 та 3-10-34

Тальнівська дільниця Звенигородського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

 

Адміністрація АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader