Передача показників газового лічильника Черкасигаз

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В М. МОНАСТИРИЩЕ ПО ВУЛ. ЖОВТНЕВА, 13, ВУЛ. І.БОГУНА, 30 (30А), 32 (1)

До уваги споживачів природного газу!

Монастирищенська дільниця Жашківського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що з метою забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам, з 22 вересня 2021 року будуть проводитися ремонтні роботи на розподільчому газопроводі з повним припиненням газопостачання до житлових будинків по вул. Жовтнева, 13, вул. І.Богуна, 30 (30А), 32 (1) в м. Монастирище.

Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт. Прохання до споживачів за вищевказаними адресами перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Відновлювати газопостачання самостійно до закінчення виконання вказаних робіт, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.

            Окрім цього наголошуємо, відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- виконання ремонтних робіт на системі газопостачання;

- підписання акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Монастирищенської дільниці Жашківського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Санаторна, 15 в м. Монастирище або за телефоном 2-68-16.

Монастирищенська дільниця Жашківського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

 

Адміністрація АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader