Передача показників газового лічильника Черкасигаз

До уваги споживачів природного газу с. Гладківщина, Золотоніського району!

До уваги споживачів природного газу с. Гладківщина, Золотоніського району!

 

Золотоніське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» повідомляє, що з метою забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам з 08 год. 00 хв. 9 серпня до 15 год. 00 хв. 12 серпня 2021 року будуть проводитися ремонтні роботи на газорегуляторному пункті № 19 по вул. Шевченка в с. Гладківщина, Золотоніського району з повним припиненням газопостачання даного населеного пункту.

Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт. Прохання до споживачів природного газу перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Відновлювати газопостачання самостійно до закінчення виконання вказаних робіт, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.

            Окрім цього наголошуємо, відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- виконання ремонтних робіт на системі газопостачання;

- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із суб’єктами господарювання, які мають право на виконання таких робіт;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації пропонуємо звернутись до Золотоніського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою Обухова, 60б в м. Золотоноша або за телефоном (04737) 4-42-00, 4-41-62, 2-15-15.

Золотоніське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

 

Адміністрація АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader