Передача показників газового лічильника Черкасигаз

УВАГА! РЕМОНТНІ РОБОТИ В ДРАБІВСЬКОМУ РАЙОНІ

До уваги споживачів природного газу!

Драбівська дільниця Золотоніського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що 20.07.2021 року о 12 год. 30 хв. внаслідок проведення ремонтних робіт автодороги працівниками дорожніх служб, пошкоджено поліетиленовий розподільний газопровід середнього тиску Ø 110 мм в с. Шрамківка, Золотоніського району. Земляні роботи проводились в охоронній зоні газопроводу без нагляду представника газової компанії, що є порушенням чинного законодавства, а саме Правил безпеки систем газопостачання, Кодексу газорозподільних систем та Земельного кодексу України.

Внаслідок пошкодження поліетиленового газопроводу середнього тиску було припинено газопостачання споживачам природного газу по вулицях Франка, Іванівська, Рильського, Чкалова, Павла Полуботка, Сковороди в с. Шрамківка, Золотоніського району.

Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- проведення ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску;

- відшкодування вартості проведення ремонтно-відновлювальних робіт організацією (особою), яка проводила несанкціоновані земляні роботи;

- підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із суб’єктами господарювання, які мають право на виконання таких робіт;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення Акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Драбівської дільниці Золотоніського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Комсомольська, 11, смт. Драбів.

Прохання до мешканців будинків по вулицях Франка, Іванівська, Рильського, Чкалова, Павла Полуботка, Сковороди в с. Шрамківка, Золотоніського району. перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Драбівська дільниці Золотоніського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

 

Адміністрація АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader