Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Увага! Аварійна ситуація м.Жашків, вул.Соборна,55

Шановні споживачі природного газу!

Відокремлений структурний підрозділ АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» - філія «Жашківське відділення» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що з метою забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам, з 8 год. 00 хв. 02.06.2021 року до 15 год. 00 хв. 03.06.2021 року будуть проводитися профілактично-ремонтні роботи на газорегуляторному пункті №10 по вул. І.Холо в с. Олександрівка з повним припиненням газопостачання.
Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт. Прохання до споживачів природного газу перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ до газових приладів своїх приміщень.
Відновлювати газопостачання самостійно до закінчення виконання вищевказаних робіт, відкривати крани і вмикати газові прилади – забороняється.
Разом з тим звертаємо увагу, відновлення газопостачання буде виконано при умові відсутності заборгованості за використаний природний газ.
Окрім цього наголошуємо, відновлення розподілу природного газу можливе лише після:
- виконання ремонтних робіт на системі газопостачання;
- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.
Для більш детальної інформації пропонуємо звернутись до Жашківського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. Соборна, 55, м. Жашків або за телефонами (04747) 6-01-93, 6-33-93, 6-01-94.
АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader