Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Увага! Аварійна ситуація м.Черкаси, вул.Крилова, 53

Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

Доводимо до Вашого відому, що 23.04.2021 року о 22 год. 00 хв. на пульт аварійно-диспетчерської служби (АДС) АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» надійшла заявка від мешканця житлового будинку №63 по вул. Крилова м. Черкаси, про відсутність газу в квартирі вищевказаного житлового будинку.
У зв’язку з пошкодженням герметичності внутрішнього газопроводу в підї’зді № 2, в наслідок втручання невідомими особами в газопровід та виявленням води у внутрішньобудинковій системі газопостачання, працівниками АДС з метою недопущення аварійних ситуацій і нещасних випадків та відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання було припинено розподіл природного газу до квартир № 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 житлового будинку №63 по вул. Крилова м. Черкаси.
Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:
- усунунення порушення на внутрішньобудинковій системі газопостачання (вивільнити воду із системи газопостачання);
- підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;
- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із суб’єктами господарювання, які мають право на виконання таких робіт;
- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири із суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.
Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. М.Залізняка, 142, 2-поверхова адмінбудівля, м. Черкаси, або за телефонами 71-17-63, 71-17-52.
АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» просить з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader