Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Увага! Аварійна ситуація м.Черкаси, вул. Добровольського, 60, 70, 74

Шановні споживачі природного газу по вул. Добровольського в м. Черкаси!

Доводимо до Вашого відому, що 10.03.2021 року у зв’язку із проведенням аварійно-відновлювальних робіт на газопроводі середнього тиску, з метою недопущення нещасних випадків та у відповідності до вимог Правил безпеки систем газопостачання буде припинено розподіл газу до житлових будинків за адресою вул. Добровольського, 60, 70, 74 кв.1, 74 кв.2 та 74/1 в м. Черкаси.
Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:
- підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;
- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із суб’єктом господарювання, які мають право на виконання таких робіт;
- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожного будинку між власником будинку і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.
Окрім цього наголошуємо, відновлення газопостачання відбуватиметься лише за умов чіткого дотримання діючого законодавства у сфері газопостачання.
Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. М.Залізняка, 142, 2-поверхова адмінбудівля, м. Черкаси, або за телефонами 71-17-63, 71-17-52.
АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader