Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

 Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

Доводимо до Вашого відому, що 12.11.2020 року о 09 год. 23 хв. на пульт аварійно-диспетчерської служби (АДС) АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство) надійшла заявка від мешканця квартир №63 житлового будинку №4 по вул. П.Лазаренка в м. Черкаси, про запах газу на сьомому поверсі під’їзду №2 вищевказаного житлового будинку.

З метою недопущення аварійних ситуацій та нещасних випадків, працівники АДС, відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання у зв’язку з виявленням запаху та концентрації газу з закритого тамбуру квартири № 64, припинили газопостачання (розподіл природного газу) до квартир №40, 44, 48, 52, 56, 60, 64, 68, 72 багатоквартирного житлового будинку №4 по вул. П. Лазаренка в м. Черкаси

Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із  суб’єктом господарювання, які мають право на виконання таких робіт;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. М.Залізняка, 142, 2-поверхова адмінбудівля, м. Черкаси, або за телефонами 71-17-63, 71-17-52.

АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

 

Адміністрація АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader