Передача показників газового лічильника Черкасигаз

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В ЖИТЛОВОМУ БУДИНКУ В М. ЧЕРКАСИ, ВУЛ. ПРИПОРТОВА, 22

Шановні споживачі природного газу м. Черкаси!

 

Черкаське відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» (Товариство, Оператор ГРМ) повідомляє, що у зв’язку з аварійною ситуацією, що виникла на внутрішньобудинковій системі газопостачання, аварійно-диспетчерська служба (АДС) 15.06.2020 року о 18 год. 37 хв. припинила розподіл природного газу до квартир №216, 220, 224, 228, №232, 236, 240, 244, 248, багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Припортова, 22 в м. Черкаси.

Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:

- виконання ремонтних робіт на внутрішньобудинковій системі газопостачання (усунути витік газу у зв’язку з корозійним пошкодженням ввідного газопроводу);

- підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;

- забезпечення належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» або іншими суб’єктами господарювання, які мають право на виконання таких робіт;

- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» або іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Для більш детальної інформації та оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо звернутись до Черкаського відділення АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою вул. М.Залізняка, 142, 2-поверхова адмінбудівля, м. Черкаси, або за телефонами 71-17-63, 71-17-52.

АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

 

Адміністрація АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader