Передача показників газового лічильника Черкасигаз

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В ЖИТЛОВИХ БУДИНКАХ С. РУСЬКА ПОЛЯНА, ВУЛ. ХУТІРСЬКА ВІД № 4 ПО № 48 ТА ПО ВУЛ. 40 РІЧЧЯ ПЕРЕМОГИ БУД. № 12

Шановні споживачі природного газу с. Руська Поляна!

Доводимо до Вашого відому, що з 800 год. 02.07.2020 р. АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» буде виконувати ремонтні роботи на розподільному газопроводі, що здійснює подачу газу до мереж газопостачання житлових будинків за адресою вул. Хутірська від № 4 по № 48 та по вул. 40 річчя Перемоги буд. № 12 в с. Руська Поляна. При цьому газопостачання вищевказаних будинків буде припинено.

Відновлення розподілу природного газу заплановане на 03.07.2020 р. за умови наявності договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання з АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» або іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.

Прохання до мешканців житлових будинків за вищевказаними адресами перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.

Для укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання побутових споживачів з АТ «ЧЕРКАСИГАЗ», Ви можете звернутись за адресою: вул. Святоіллінська,109, с. Руська Поляна, або ж за телефоном тел.30-33-19.

           

Адміністрація АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader