Передача показників газового лічильника Черкасигаз

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В ЖИТЛОВОМУ БУДИНКУ Ложешнікова, 18

Шановні споживачі природного газу!

Доводимо до Вашого відому, що 20.04.2020 року о 09 год. 10 хв. за викликом мешканця кв.93 багатоповерхового житлового будинку №18 по вул. Ложешнікова, аварійно-диспетчерською службою АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» було здійснено виїзд на вищевказану адресу.
З метою недопущення аварійних ситуацій та нещасних випадків, в зв’язку з пожежею, відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання, працівниками АДС припинено розподіл природного газу до житлових квартир №91, 93, 97, 101, 105 будинку № 18 по вул. Ложешнікова м.Черкаси.
Для відновлення газопостачання споживачам багатоквартирного житлового будинку по вул. Ложешнікова, 18, необхідно власнику (балансоутримувачу, управителю) забезпечити ліквідацію наслідків пожежі та надати до АТ "ЧЕРКАСИГАЗ" договори на обслуговування газопроводів та газового обладнання з кожною окремою квартирою.
Для відновлення газопостачання, пропоную власнику (балансоутримувачу, управителю) звернутись до АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою м. Черкаси вул. М. Залізняка 142, II-пов. адмінбудівля, тел.71-17-63, 71-17-52.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader