Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Увага! Аварійна ситуація, Пушкіна 153

Шановні споживачі природного газу!

Доводимо до Вашого відому, що 15.04.2020 року о 8 год. 48 хв. аварійно-диспетчерською службою ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» при обстежені ввідного газопроводу біля третього під’їзду багатоповерхового житлового будинку по вул. Пушкіна, 153 було виявлено витік газу через корозійне пошкодження ввідного газопроводу в місці переходу через будівельну конструкцію.
З метою недопущення аварійних ситуацій та нещасних випадків, через наявність витоку газу, відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання, працівниками АДС припинено розподіл природного газу до житлових квартир №26, 28, 30, 32, 34 будинку № 153 по вул. Пушкіна.
Для відновлення газопостачання необхідно власнику (балансоутримувачу, управителю) підписати з ПАТ "ЧЕРКАСИГАЗ" акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін стосовно внутрішньобудинкової системи газопостачання будинку та надати до ПАТ "ЧЕРКАСИГАЗ" договори на технічне обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання будинку та на обслуговування газопроводів та газового обладнання в кожній окремій квартирі.
Для оформлення акту меж балансового розмежування та експлуатаційної відповідальності сторін, замовлення виконання ремонтних робіт та відновлення газопостачання, пропоную власнику (балансоутримувачу, управителю) звернутись до ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою м. Черкаси вул. М. Залізняка 142, II-пов. адмінбудівля, тел.71-17-63, 71-17-52.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader