Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Увага! Аварійна ситуація в м.Черкасах, вул.Сумгаїтській,39

Шановні споживачі природного газу!

Доводимо до Вашого відому, що 06.04.2020 року о 15 год. 35 хв. аварійно-диспетчерською службою ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» при обстежені ввідного газопроводу біля другого під’їзду багатоповерхового житлового будинку по вул. Сумгаїтській, 39, було виявлено витік газу через корозійне пошкодження ввідного газопроводу в місці переходу через будівельну конструкцію.
З метою недопущення аварійних ситуацій та нещасних випадків, через наявність витоку газу, відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання, працівниками АДС припинено розподіл природного газу до житлових квартир №58, 64, 70, 76, 82, 88, 94, 100, 106 будинку № 39 по вул. Сумгаїтській м.Черкаси.
Для відновлення газопостачання споживачам багатоквартирного житлового будинку по вул. Сумгаїтській, 39, необхідно власнику (балансоутримувачу, управителю) забезпечити виконання ремонтних робіт по заміні аварійної ділянки ввідного газопроводу та надати до ПАТ "ЧЕРКАСИГАЗ" договори на обслуговування газопроводів та газового обладнання з кожною окремою квартирою.
Для замовлення виконання ремонтних робіт та відновлення газопостачання, пропоную власнику (балансоутримувачу, управителю) звернутись до ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою м. Черкаси вул. М. Залізняка 142, II-пов. адмінбудівля, тел.71-17-63, 71-17-52.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader