Передача показників газового лічильника Черкасигаз

УВАГА! Припинення газопостачання при відсутності укладеного Договору

До уваги споживачів природного газу!

Порядок розподілу (споживання) природного газу для потреб споживача визначений Кодексом газорозподільних систем, затвердженим постановою НКРЕКП від 30.09.2015 №2494 (з наступними змінами та доповненнями).
Відбір (споживання) природного газу споживачем за відсутності укладеного з Оператором ГРМ договору розподілу природного газу не допускається.
В результаті зміни форми власності чи власника (дарування, продажу нерухомого майна, або смерті власника нерухомого майна) новому власнику (користувачу) необхідно укласти договір розподілу природного газу. Для цього він повинен самостійно звернутися до найближчого відділення ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» з відповідною заявою та подати разом із заявою документи, передбачені для укладення вказаного договору.
За використання природного газу за відсутності укладеного договору розподілу природного газу (несанкціонований відбір природного газу) передбачена відповідальність власника нерухомого майна. Одночасно з цим Оператором ГРМ будуть здійснені заходи з припинення розподілу природного газу на такий об’єкт, шляхом механічного від’єднання від газопроводу.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader