Передача показників газового лічильника Черкасигаз

УВАГА! АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ В ЖИТЛОВОМУ БУДИНКУ ВУЛ. Гоголя, 325

Шановні споживачі природного газу!

Доводимо до Вашого відому, що з 12 год. 38 хв. 27.11.2019р., аварійно-диспетчерська служба ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» припинила розподіл природного газу до квартир №76, №80, №84, №88, №92, №96, №100, №104, №108 багатоквартирного житлового будинку №315 по вул. Гоголя м. Черкаси, в зв’язку з аварійною ситуацією, що виникла на внутрішньобудинковій системі газопостачання житлового будинку.
Відновлення розподілу природного газу можливе лише після:
- виконання ремонтних робіт ( заміни крану) на внутрішньобудинковій системі газопостачання житлового будинку №315 по вул.Гоголя;
- підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін;
- забезпечення ТОВ «УК Нова якість» належної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання згідно чинного законодавства, зокрема укладання відповідного договору із ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» або іншими суб’єктами господарювання, які мають право на виконання таких робіт;
- укладання договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання кожної квартири між власником квартири і ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» або іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.
Для оформлення акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, пропонуємо керівнику ТОВ «УК Нова якість» звернутись до ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» за адресою м. Черкаси вул. М. Залізняка 142, двоповерхова адмінбудівля, тел.71-17-63, 71-17-52.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader