Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Увага! Ремонті роботи м. Сміла по вул. Юрія Кондратюка та Міщенка

До уваги споживачів природного газу м. Сміла!

Смілянське відділення ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» повідомляє, що 6.11.2019 року у зв’язку з проведенням робіт по реконструкції газорозподільної системи буде відсутнє газопостачання за наступними адресами:
- вул. Юрія Кондратюка, 26, 28, 30, 32а
- вул. Міщенка, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31.
Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам.
Окрім цього, протягом листопада 2019 року за адресами вул. 40 річчя Перемоги, 4, 6, 8, 10, 14, 16, 20, 22 будуть проводитись роботи по встановленню побутових лічильників газу.
Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт. Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх приміщень.
Разом з тим звертаємо увагу, відновлення газопостачання буде виконано при умові відсутності заборгованості за використаний природний газ.
Принагідно нагадуємо, що згідно вимог чинного законодавства споживачі природного газу повинні укласти відповідні договори із суб’єктами господарювання, які мають право на виконання робіт з технічного обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання. У випадку незабезпечення власниками газових мереж належної експлуатації цих мереж Оператор ГРМ (ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ») в установленому законодавством порядку має право припинити/обмежити газопостачання на об’єкт споживача з дотриманням нормативних документів, що визначають порядок обмеження/припинення природного газу
Смілянське відділення ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» закликає з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader