Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Інформація по газовому депозиту

За інформацією ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» з 10.09.2019 року між ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» та ПАТ «НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» укладено договір купівлі-продажу природного газу в рамках акції «Твоя енергонезалежність».

 А також за інформацією ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» з 20 серпня 2019 НАК «Нафтогаз України» презентував нову послугу на ринку природного газу для населення «Газовий депозит» в рамках акції «Твоя енергонезалежність», що передбачає можливість, за умови 100% попередньої оплати вартості газу, зробити запас газу та користуватись в опалювальний період природним газом за літньою ціною.

Акція доступна лише до 25.09.2019 року.

Побутовий споживач зможе закупити на цих умовах до 25 тис. куб. м. газу. Зазначений обсяг є достатнім для забезпечення потреб індивідуального домогосподарства протягом опалювального сезону з 01 жовтня 2019 року  по 31 березня 2020 року.

Відпускна ціна НАК «Нафтогаз України» для постачальників газу у рамках цього проекту складає 4874,42 грн. за тис. куб. м. (без ПДВ та послуг транспортування та розподілу газу), кінцева вартість газу з ПДВ складає 5849,30грн. за тис. куб. м., а з торговою надбавкою постачальника – 5995,54 грн. за  тис. куб. м.(2,5%).

Крім того, оплата послуг з транспортування і розподілу природного газу здійснюється Споживачем в місяці наступному за місяцем споживання природного газу, згідно рахунку Постачальника на оплату, який включає витрати транспортування і розподілу природного газу.

Так, орієнтована кінцева ціна за 1000 куб. метрів для побутового споживача, виходячи з затверджених  НКРЕКП та діючих у даному періоді тарифів на транспортування та розподіл* складатиме  6 570,21 грн.

З урахуванням інформації що знаходиться у засобах масової інформації, зокрема, але не виключно

https://apostrophe.ua/ua/article/economy/jenergetika/2019-09-02/gazovaya-ruletka-dlya-ukraintsev-kto-budet-v-vyiigryishe-ot-predlojeniya-naftogaza/27496

https://www.kmu.gov.ua/ua/news/nak-naftogaz-ukrayini-maye-zakachati-u-shovishcha-20-mlrd-kubiv-gazu-po-prijnyatnij-cini-abi-ne-pidvishchuvati-yiyi-v-opalyuvalnij-sezon-volodimir-grojsman

https://www.gazpostach.od.ua/08/2019/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/1708/

https://www.epravda.com.ua/publications/2019/09/5/651296/, споживачі повинні зважити всі за і проти.

Після підписання відповідної угоди на закупівлю газу, вони самостійно несуть ризик коливання цін на ринку газу та не можуть мати будь-яких претензій до постачальника - ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» у випадку зменшення ціни на газ.

Участь споживачів у даному проекті здійснюється шляхом підписання додаткової угоди до Типового договору постачання природного газу та надання заяви із зазначенням обсягів, які заплановано зарезервувати, а також обсяги його споживання помісячно та надання відповідних документів до ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ».

Споживачі повинні визначити необхідні обсяги газу та звернутись до ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» .

Звертаємо Вашу увагу, що однією з головних умов закупівлі природного газу в рамках акції «Твоя енергонезалежність» є 100% попередня оплата вартості газу на рахунок постачальника – ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» до 25 вересня.

З метою реалізації програми в зоні ліцензійної діяльності  Товариства, керівником ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» 02.09.2019 року підписано договір купівлі – продажу природного газу в рамках акції «Твоя енергонезалежність» та надано для підписання НАК «Нафтогаз України». Крім того, ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» в оперативному порядку відкривається рахунок зі спеціальним режимом використання.

Після підписання зазначеного договору зі боку НАК «Нафтогаз України» послуга «Газовий депозит» запрацює в зоні ліцензійної діяльності ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ».

Зазначена програма тільки впроваджується та є новою на ринку природного газу України, тому виникає багато питань щодо її реалізації.

Просимо Вас звернути особливу увагу, що накопичення заборгованості за спожитий природний газ призведе до нарахування штрафних санкцій та здійснення заходів щодо припинення газопостачання.

 

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader