Передача показників газового лічильника Черкасигаз

ПРИПИНЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ ПО ВУЛИЦІ С. Амброса,7

Шановні споживачі природного газу!

31.03.2019 року о 06 год. 19 хв. на пульт аварійно-диспетчерської служби ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» надійшла заявка від гр. Перетятько, мешканця квартири №5 житлового будинку по вул.С.Амброса,7, про відсутність газу в квартирі. Після приїзду на місце, бригадою АДС встановлено несанкціоноване втручання в роботу газорозподільної системи (невідомою особою перекрито кран на газопроводі-вводі житлового будинку по вул.С.Амброса,7) внаслідок чого, припинено розподіл природного газу до багатоквартирного житлового будинку по вул.С.Амброса,7.
Відновлення розподілу природного газу можливе лише після підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін та укладання договору на експлуатацію складових газорозподільної системи між ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» і власником (балансоутримувачем, управителем) внутрішньобудинкових газових мереж, що є ГРМ і договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання побутового споживача із ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ або з іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.
Відповідно до вимог «Правил безпеки систем газопостачання» (затверджених наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України 15.05.2015 р. №285 та затверджені в Міністерстві юстиції України 08.06.2015 р. №674/27119) умови для забезпечення технічного обслуговування внутрішніх газопроводів забезпечуються власником відповідно до вимог чинного законодавства України. У випадку незабезпечення технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових газових мереж у багатоквартирному житловому будинку розподіл природного газу припиняється.

Адміністрація ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader