Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Припинення газопостачання по вулиці Шевченка,367/1

10.03.2019 року о 23 год. 19 хв. на пульт аварійно-диспетчерської служби ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» надійшла заявка від гр. Ремех, мешканки квартири №118 житлового будинку по вул.Шевченка,367/1, про відсутність газу в квартирах під’їзду №8. Після приїзду на місце, бригадою АДС встановлено несанкціоноване втручання в роботу газорозподільної системи (невідомою особою перекрито засувку на газопроводі-вводі житлового будинку по вул. Шевченка,367/1) внаслідок чого, припинено розподіл природного газу до багатоквартирних житлових будинків по вул. Шевченка,367/1 та вул. Різдв’яна, 41.
Відновлення розподілу природного газу можливе лише після підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін та укладання договору на експлуатацію складових газорозподільної системи між ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» і власником (балансоутримувачем, управителем) внутрішньобудинкових газових мереж, що є ГРМ і договорів на технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання побутового споживача із ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ або з іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.
Відповідно до вимог «Правил безпеки систем газопостачання» (затверджених наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України 15.05.2015 р. №285 та затверджені в Міністерстві юстиції України 08.06.2015 р. №674/27119) умови для забезпечення технічного обслуговування внутрішніх газопроводів забезпечуються власником відповідно до вимог чинного законодавства України. У випадку незабезпечення технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових газових мереж у багатоквартирному житловому будинку розподіл природного газу припиняється.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader