Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Увага! Припинення газопостачання

Шановні споживачі природного газу!

25лютого 2019 року у зв’язку з аварійною ситуацією на газопроводі (розгерметизація внутрішнього газопроводу), що забезпечує розподіл природного газу до квартир багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Мазура, 5 в м. Сміла працівниками газового господарства було припинено розподіл природного газу.
Відповідно до вимог «Правил безпеки систем газопостачання» (затверджені наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 15.05.2015 р. №285 та затверджені в Міністерстві юстиції України від 08.06.2015 р. №674/27119) умови для забезпечення технічного обслуговування внутрішніх газопроводів забезпечуються власником відповідно до вимог чинного законодавства України. У випадку незабезпечення технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових газових мереж у багатоквартирному житловому будинку розподіл природного газу припиняється.
Відновлення розподілу природного газу можливе лише після виконання ремонтних робіт на пошкодженій ділянці газопроводу, підписання Акту меж балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін та укладання відповідного Договору.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader