Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Встановлення лічильника за власні кошти

Для встановлення приладу обліку природного газу за власні кошти необхідно звернутися в ПАТ «Черкасигаз» за адресою вул. Максима Залізняка 142, в «Єдине вікно» (5 кабінет, 2, 3, 4 вікно) для замовлення технічних умов (виконуються ПАТ «Черкасигаз») та робочого проекту (виконується ПАТ«Черкасигаз» або ліцензованими організаціями). При собі необхідно мати копії та оригінали технічного паспорту на квартиру, право власності на квартиру та паспорт фізичної особи. Вартість технічних умов – 112,34 грн, проекту – 215,53 грн. Про готовність технічних умов можна дізнатися за телефоном 64-57-92 (через 10 робочих днів). Після виготовлення технічних умов з Вами зв’яжеться проектант, для виїзду за Вашою адресою, для обговорення місця установки лічильника газу.

За умови, що монтажні роботи, будуть виконуватися службою монтажу та газифікації Товариства після отримання проекту необхідно замовити виїзд майстра на обстеження місця установки. Після виїзду майстра оплачуються монтажні роботи, не раніше наступного дня (вул. Максима Залізняка, 142, 5 кабінет 6 вікно). Призначається дата виконання монтажних робіт.
Всі витрати по виготовленню технічної документації, виклику майстра на обстеження місця установки газового лічильника, монтажних робіт несе замовник. Лічильник обліку газу купує також замовник за власні кошти.

Зауважимо, що ПАТ «Черкасигаз» не є монополістом в галузі виконання робіт з установлення побутових газових лічильників, споживачі природного газу можуть звертатися до будь-якої організації, яка має відповідний дозвіл на виконання газонебезпечних робіт. У такому випадку представник ПАТ «Черкасигаз» здійснює роботи лише із пуску газу до приладів, прийом в експлуатацію та опломбування лічильника.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader