Передача показників газового лічильника Черкасигаз

Конкурс AДС в Кам'янець-Подільському

Безпечне, безперебійне та безаварійне газопостачання – головна задача газових компаній і тому працівники аварійно-диспетчерських служб повинні мати необхідні уміння та навички для локалізації та ліквідації аварій.
Так, задля удосконалення навиків і підвищення кваліфікації працівників аварійно-диспетчерських служб газорозподільних компаній в Камʼянець-Подільському відділенні ПАТ «Хмельницькгаз» проведено третій етап Всеукраїнських змагань аварійних служб «Наша майстерність – Ваша безпека».
На цих змаганнях газовики з різних областей України змагались та ділились між собою професійним досвідом, демонстрували свої вміння оперативно локалізувати та ліквідувати витоки газу та рівень показували рівень матеріально-технічної підготовки.
Конкурс проводився на спеціально облаштованому майданчику в місті Камянець-Подільський, який обладнаний усіма необхідними складовими діючої газотранспортної системи.
Під час конкурсу командам-учасникам необхідно було поетапно виконати практичні завдання та дати відповіді на теоретичні запитання.
Теоретичні та практичні завдання оцінювались комісією, до складу якої входив спеціаліст ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ». Члени комісії ретельно перевіряли застосування знань на практиці, вміння оперативно користуватися приладами, документацією, засобами індивідуального захисту. Оцінювалась також робота диспетчерів, які в разі виникнення аварійної ситуації повинні чітко координувати дії працівників на місці аварії. Також оцінювався технічний стан автомобіля, його оснащення, документація машини аварійно-диспетчерської служби.
При підведенні підсумків огляд-конкурсу, комісія, в першу чергу, оцінювала спритність виконання бригадами АДС практичних дій із визначення та ліквідації витоків газу на газопроводах, навиків використання засобів індивідуального захисту.
За результатами змагань бригада аварійно-диспетчерської служби ПАТ «ЧЕРКАСИГАЗ» здобула переможне третє місце, за що отримала винагороду від Професійної спілки працівників газових господарств України.

Якщо ви почули запах газу у вашій оселі – негайно телефонуйте 104

Як встановити лічильник?

Відповіді у розділі "Довідник"

Для перегляду документів, має бути встановлений Adobe Reader